Heeft u een vraag?

Contact

Vakkundige techniek voor isoleren
Besparen op uw energiefactuur door isolatie

Met een goede isolatie bespaart u niet alleen op uw energiefactuur, maar zal een verplichting worden tegen 2020. Indien uw dak nog niet geïsoleerd werd, is het dus dringend tijd om Het Klusbureau in te schakelen voor het isoleren in regio Kontich.

Kwaliteitsisolatie is bij ons gegarandeerd

Als professionals in het vak kunt u er bij ons zeker van zijn dat we keer op keer werken met kwaliteitsisolatie van hoogwaardige merken. Voor hellende daken werken we bijvoorbeeld met de thermische en akoestische isolatie van Knauf Multifit 035, een professioneel isolatiemateriaal met uitstekende thermische prestaties.

PUR isolatieplaten

Verder zijn we ook bijzonder onderlegd in het plaatsen van PUR isolatieplaten, een materiaal vervaardigd uit polyurethaan. Deze hoogst effectieve isolatie heeft ook een variant in schuim, hoewel de platen over een betere isolatiewaarde beschikken.

Gevel en dak

Bij Het Klusbureau kunt u terecht voor het vakkundig isoleren van uw gevel en dak in regio Kontich. We staan nagenoeg in voor alle types van isolatie, behalve spuitisolatie. Wenst u graag met ons te overleggen wat de beste isolatie voor uw dak of gevel is? Op ons deskundig advies kunt u rekenen. Benieuwd naar de kostprijs? Contacteer ons dan even en wij voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Het Klusbureau

Koningin Astridlaan 65 b
2550 - Kontich


Tel.: 03 500 98 99 03 500 98 99
BTW BE 0670.752.525
KBO: 0670.752.525

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Grote en kleine werken
  • Gespecialiseerd in renovaties
  • Service en kwaliteit
  • Steeds bereikbaar