Heeft u een vraag?

Contact

Ontmossen en coating
Effectieve behandeling voor uw dak, terras of gevel

Een einde maken aan groene aanslag en mossen op uw dak, gevel of terras? Door onze effectieve techniek voor ontmossen in regio Kontich zorgen we ervoor dat ze er weer als nieuw uitzien.

Geef uw gevel, terras en dak de zorg die ze verdienen

U kent het vast wel: uw dakpannen zijn compleet bedekt met mos of uw terras slaat groen uit. De klasse en uitstraling die ze vroeger hadden, zijn helemaal verdwenen. Om uw terras, dak of gevel weer volledig tot hun recht te laten komen, kan Het Klusbureau in Kontich u helpen met het professioneel ontmossen. Door onze effectieve behandeling heeft u weer een proper en fris dak of terras in een mum van tijd. Hiervoor werken we steeds met biologisch afbreekbare producten. Milieuvriendelijk én duurzaam.

Coating en bescherming

Na het ontmossen, wenst u uiteraard ook dat uw dak, gevel of terras proper en mosvrij blijft. Daarom is het raadzaam om voor een coating te opteren waardoor het materiaal langer fris blijft. Zo’n coating is vuil- en waterafstotend waardoor er minder kans is dat algen en mos zich vasthechten aan het oppervlak.

Hoe gaat het in zijn werk?

Guillaume van Het Klusbureau komt eerst even kijken naar het te behandelen oppervlak. Indien nodig, brengt hij tijdens dit eerste bezoek al een voorbehandeling aan. Twee dagen later volgt dan de effectieve behandeling en wordt alles afgewerkt met een anti-mos primer en airless coating voor een optimaal effect. Klaar om uw dak, gevel of terras weer te laten stralen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Het Klusbureau

Koningin Astridlaan 65 b
2550 - Kontich


Tel.: 03 500 98 99 03 500 98 99
BTW BE 0670.752.525
KBO: 0670.752.525

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Grote en kleine werken
  • Gespecialiseerd in renovaties
  • Service en kwaliteit
  • Steeds bereikbaar