Heeft u een vraag?

Contact

Renoveren en verbouwen van uw woning
Kwalitatieve materialen, afwerking tot in het detail

Een grondige make-over voor uw woning? Of enkele herstellingswerken zodat uw huis weer helemaal in orde is? Het Klusbureau is uw aanspreekpunt voor het renoveren van uw woning in Kontich, en bij uitbreiding Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Totaalpakket aan renovatiewerken

Van uw zolder een nuttige ruimte maken of moderniseringswerken voor uw badkamer? Welk soort renovatie u ook wenst, we kunnen het allemaal. Van afbraakwerken, isoleren, pleister- en gyprocwerken, tot een perfecte afwerking met vloer- en tegelwerken. Zelfs schilderwerken behoren tot ons pakket. Hiervoor werken we samen met onze vaste partners in onderaanneming, betrouwbare collega’s waarmee we al jaren samen verbouwen. Zo garanderen we de kwaliteit en duurzaamheid van alle werken.

Eén aanspreekpunt

Doorheen het hele verbouwingstraject is Guillaume van Het Klusbureau in Kontich uw centrale aanspreekpunt voor het renoveren van uw woning. U kunt te allen tijde bij hem terecht met uw vragen en wensen. Zo is het voor u heel wat eenvoudiger en garandeert Het Klusbureau een nauwkeurige opvolging van uw project.

Kleinere klussen

U kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor kleinere klussen en herstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van kraantjes of het plaatsen van een nieuwe douche. Welke werken er ook dienen te worden uitgevoerd in en rond uw woning, wij zijn u graag van dienst. Benieuwd naar een vrijblijvende offerte voor het renoveren van uw woning? Contacteer ons vandaag nog.

Het Klusbureau

Koningin Astridlaan 65 b
2550 - Kontich


Tel.: 03 500 98 99 03 500 98 99
BTW BE 0670.752.525
KBO: 0670.752.525

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Grote en kleine werken
  • Gespecialiseerd in renovaties
  • Service en kwaliteit
  • Steeds bereikbaar