Heeft u een vraag?

Contact

Uw schilder in de streek
Schilderwerken aan betaalbare prijzen

Het Klusbureau is uw schilder in Kontich met een diepgaande kennis van zaken. Zo kunt u op ons vertrouwen voor uw schilderwerken van A tot Z.

Voor binnen en buiten

Uw interieur in een nieuw kleurtje steken? Of uw gevel laten schitteren? Naast isolatiewerken en renovaties, legt Het Klusbureau in Kontich een nauwkeurige expertise aan de dag voor alle soorten van schilderwerken, zowel binnen als buiten. Ook moeilijk te bereiken plaatsen zoals plafonds behoren tot onze service.

Kleuradvies en kwaliteitsverf

Tijdens de eerste afspraak geven we u indien gewenst een uitgebreid kleuradvies, en luisteren we graag naar uw wensen. Voor alle schilderwerken gebruiken we keer op keer kwaliteitsverf die we aankopen bij Profshop in Schoten. Om u een optimale service te bieden, reiken we u tal van kleurstaaltjes aan zodat u over een ruime keuzemogelijkheid beschikt.

Vrijblijvende offerte

We komen bij u thuis langs om op een professionele wijze de mogelijkheden te bekijken. Omdat we klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen, stemmen wij ons zoveel mogelijk af op uw budget. Verder ontvangt u van ons een nauwgezette en vrijblijvende offerte, zodat u voordien al een goed idee heeft over het uiteindelijke kostenplaatje. Nood aan een schilder met ervaring? Neem dan zeker even contact met ons op. We staan u graag bij met raad en daad.

Het Klusbureau

Koningin Astridlaan 65 b
2550 - Kontich


Tel.: 03 500 98 99 03 500 98 99
BTW BE 0670.752.525
KBO: 0670.752.525

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Grote en kleine werken
  • Gespecialiseerd in renovaties
  • Service en kwaliteit
  • Steeds bereikbaar